DESPRE MINE

Bunzac Andrei

În cei 10 de ani de experiență în producții foto-video, mi-am dezvoltat un stil propriu versatil, ce se adaptează pe orice tip de proiect.

Bunzac Media Despre

10 ani de experiență

Despre Bunzac Media

Bunzac Media este o companie de producții audio-vizuale. Cei aproximativ 10 ani de experință au la bază un trio format din pasiune, creativitate și abilitate. Când vorbim despre o nisă preferată putem spune că sportul și sportul extrem ne caracterizează, dar avem o experiență foto video și în următoarele: evenimente (petreceri, festivaluri, conferințe, nunți, etc), reclame, materiale promoționale, videoclipuri muzicale, foto video aerial, foto video de produs, fashion, etc. Pot spune că în urma experiențelor din ultimii ani, odată cu proiectele, mi-am dezvoltat capacitatea de adaptare de la proiect la proiect ceea ce mă face un om de imagine versatil. Dacă te regăsești într-unul din stilurile mele, te aștept să colaborăm.

 • 2012 - 2016

  Universitatea de Cinematografie și Film
 • 2012 - 2016

  Universitatea de Cinematografie și Film
 • 2012 - 2016

  Universitatea de Cinematografie și Film
 • 2020 - prezent

  Master Documentary Filmmaking la UBB Cluj

Premii internaționale

Ești pregătit?

One man showAndrei Bunzac

Salutare, îmi pare bine să te cunosc!

Numele meu este Andrei și sunt din Cluj-Napoca. Pe lângă pasiunea pentru fotografie și videografie, sunt un ‘nature enthusiast’, practic enduro și ski de performanță.

ContactCum mă găsești